Wednesday, January 6, 2010

Saiz 'Penis'

Panjang pendek saiz penis, dan kecil atau besar saiz tersebut tidak semestinya bergantung kepada sesuatu bangsa atau keturunan. Ramai yang beranggapan Pakistan tu memiliki saiz yang paling panjang dan besar, sebenarnya TIDAK!
Kawan-kawan saya di negara barat beranggapan saiz penis orang Malaysia adalah yang paling berkualiti. Panjangnya, besarnya, tahan lamanya.. dan kualiti 'dayungannya'. Hebat!
Mereka semua beranggapan orang Malaysia semuanya pakai Minyak Lintah Tapa.
Minyak Lintah tapa berada di pasaran telah melebihi 10 tahun bersama rangkaian produk kesihatan lelaki.
Jadi, kesemua lelaki di Malaysia telah menggunakannya paling kurang 3 tahun, dan telah memiliki saiz panjang melebih 8 inci ada pada setiap lelaki Malaysia.

You berapa saiz sekarang??

3 Kategori Kepuasan Di sini.


Saiz #1 Saiz #2 Saiz #3 Saiz #4
<3>
<6>
6"-7" 7"-9"
Tiada Nikmat Langsung Kurang Nikmat Nikmat Sangat Nikmat

Perempuan cakap, bukan saya yang cakap. Saiz Kategori 3 dan 4 adalah lelaki yang diburu.

Kategori Anda

Anda berada di kategori mana? Lelaki tulen, sejati, kacak, macho, Tidak terletak pada wajah, tetapi nilainya DI SITU... Ini pandangan perempuan, bukan saya.. Kalau awak muka tak malu, awak akan dudul di kategori 1 dan 2. Adakah anda ingin, teringin, terasa inginkan perubahan, sangat teringin untuk berubah dan memilikinya? Atau teramat sangat ingin memiliki saiz 3 & 4.
Kalau anda tidak memiliki keinginan untuk mengubah dan memiliki sepenuhnya saiz 3 & 4 bermakna..... perempuan cakap.. bukan saya.. YOU BACUL! So, kita lelaki jangan sampai dipanggil BACUL!.

Untuk memiliki saiz 3&4 Anda boleh klik di sini...


You Celaka!!! Jantan Sial!

Sorry ye.. bukan saya kata tapi ramai perempuan yang cakap. Diorang enjoy kat luar, mengumpat pasal engkau! Jantan tak guna, jantan sial, pondan, bacul, tak macam lelaki, sotong, nampak je macam lelaki, berjalan macam buat 'catwalk' tengah buat fashion show tapi dekat kamar engkau pondan sial. Kalau engkau nk jadi pondan, pondan lah betul2.. supaya ramai lelaki nak kat engkau.
Ini, tak guna punya orang..

DIMANAKAH KAN KU CARI GANTI, DUHAI LELAKI KU....

Sekelilingku adakah dikau yang satu..

Hell lloooooooo..... saudaraku di luar sana, tak sedar diri ke.. tengok ayat kat atas. Tengok apa perempuan cakap kepada kita? Sejauh mana kita sedar, adakah kita lelaki masih mendiamkan diri, atau termenggadah baru menggelabah??? Buatlah persiapan diri...

Untuk persediaan diri... sila ke sini...

Kepuasan Diri Dalam Mencari Kepuasan Seks Bersama Pasangan Anda

Kurang mahir dan kurang pengalaman untuk 'berdayung'. Mempengaruhi seseorang dalam mencari kepuasan seks. Kurang pengetahuan berkait rapat dengan dayungan seks juga mempengaruhi kehidupan selepas seks.

Kesan jangka panjang berpunca ceteknya pengetahuan tentang pentingnya penjagaan seks sekaligus seseorang itu tidak dapat menikmati kehidupan sebenar dalam dunia dengan aman disebabkan chemical zat hasil persetubuhan tidak berjaya dikecapi berpunca duration seks yang singkat. Zat ini tidak ada pada makanan dan hanya ada pada perkongsian hubungan badan. Sebab itu seks adalah penting dan perlu dilakukan setiap hari supaya zat tubuh tersebut dapat disalurkan setiap hari.

Bagi memastikan anda memperoleh zat ini persiapan yang jitu adalah perlu dan wajib terutama bagi kaum lelaki. Jangan kalah sebelum bertarung sebab aliran zat tersebut difahamkan akan mengalir setelah mengambil masa selama 45 minit iaitu apabila berlakunya ereksi dan ejakulasi dari pihak perempuan. Elakkan dari melakukan hubungan badan dengan perempuan tua.

Faham maksud saya?

Ruangan ini mengajar anda bagaimana berdayung dengan gaya yang betul, dan sihat.
Sekiranya anda salah melakukan pada gaya yang tidak betul, anda akan didatangi penyakit.
Untuk menikmati seks jangka panjang, persediaan fizikal diri dalam dan luar termasuk jiwa, physical personal part sangat penting, kuat, gagah, sihat, teguh, panjang, berereksi.

Kenapa saya kata begitu dan sangat penting? Fahami disini...

Aku tak Peduli Kau Siapa!!!

Makhluk Allah ciptaan tuhan sejak dari Adam dan Hawa lagi. Tak lari dari menghadapi masalah yang sama. Kau Datuk ke,Menteri ke.. kau Raja ke... anak penghulu ke.. kalau dah sakit, cari aku jugak.

Makan ubat itu, makan ubat ini, ubat teknologi tinggi konon! Sedar-sedar mati pucuk, sakit pinggang, strok, lemah jantung, gout, eh! ada lagi ke kesan sampingan dia.. ?? Wow bukan main hebat, aku dengar cerita. Main sampai 4-8 Jam.. tup tup esok, dengar orang pegi baca yassin. Eh, dah mati ke?? Bukan mati pucuk je, dengan orang-orang mati sekali. Takut punya pasal, cari aku jugak. Nasib baik nama Aku
Sang Tapa. Nama samaran aku, Tapa Cafe, Top Rod, Teruna Tapa, eh, banyak lagi la nama aku. Kalau korang nk tau, bukak la sendiri... Malas aku nk cerita panjang kat sini. Kau baca lah sendiri.. pikir la sendiri....

NAK JADI LELAKI KAN...???! Kalau ye pun nk jadi lelaki, jangan la cepat sangat masuk kubur.. Nak masuk lubang pun, biarlah yang betul, yang ada nikmat.. Itulah nikmat syurga dunia.

Pencarian Syurga Dunia.

Adakah syurga dunia itu satu kepuasan seks bagi anda?
Kalau setakat 2 minit, jangan sebut laa.. buat malu je..
Pencapaian macam ni, adakah anda lelaki sejati? Jangan berangan laaaa..
Ego je lebih, cakap je lebih, yang itu panjang, yang ini besar, yang di sana tahan lama, yang di sini romantik konon. Setahu saya orang romantik ni ada testosterone yang tinggi. Tapi, kalau astrogen
tinggi dalam badan, U bukan golongan 'patah tangan'?? Awww.. tak kuasa

Kalau dah patah tangan, boleh ke U nak cari kepuasan syurga dunia? Di mana kenikmatan anda sebenar?
Sang Tapa mengajak anda mencari kepuasan sebenar, fizikalnya berada di mana? Di atas? Di bawah? Di belakang? Itu syurga dunia ke?? Dapatkah U rasa bagaimana seorang lelaki tulen, menikmati kepuasan dengan ertikata syurga dunia sebenar? Adakah anda dapat merasakan kepuasan sebenar seorang lelaki tulen? Adakah anda pernah merasainya 100% dengan nikmat syurga dunia seorang lelaki tulen?

Kenikmatan syurga dunia seorang lelaki tulen datang dari jiwa yang luhur, yang menguasai penjiwaan lelaki tulen. Betapa nikmatnya seorang lelaki tulen menikmati syurga dunia di mana kerohaniannya yang menguasai fizikal dirinya, sekaligus dapat mengecapi kenikmatan sebenar syurga dunia.

Lelaki tulen memiliki penghayatan tinggi di atas anugerah pemberian tuhan. Wanita itu sangat berharga dan tiada nilainya berbanding apa jua benda di dunia.

Adakah anda memiliki jiwa sedemikian? Adakah jiwa anda rosak,
cedera parah, tidak normal atau confuse siapa anda?
Bila lagi nk sempurnakan Anda? Inginkan penawar jiwa? Dapatkan disini

Syurga Dunia Berada Di Mana? Boleh Jawab??

Confirm anda buta erti syurga dunia. Banyak pentafsiran erti syurga dunia...
Ahli falsafah klasik, moden, dan hingga kini, ahli geologi, ahli sains, ahli politik dan ahli perniagaan memberi pentafsiran erti syurga dunia yang berbeza-beza. Ahli agama, juga segan silu cuba memberi jawapan tersembunyi disebalik tabir kenikmatan dunia. Apa itu erti syurga dunia....

Mat Rock lebih suka memberi jawapan bersahaja, betu tak betul, hentam kromo!
Tapi pada saya, Mat Rock ni jujur orangnya... tak suka berselindung, juga memberi tafsiran yang berbeza. Semua tafsiran ini membuatkan otak kita jadi bercelaru.
Beginilah.. rumusan Sang Tapa memberi jawapan.... Syurga Dunia itu adalah satu kepuasan dimana pasangan lelaki dan perempuan menikmati kepuasan seks yang sebenar sebagai syurga dunia.

Awak setuju dengan pendapat saya? Bagi yang setuju dengan pendapat saya, kepuasan seks adalah syurga dunia, so, tunggu apa lagi??? Kita ada banyak produk syurga dunia...

Sila lihat 'barangan Syurga Dunia"......

Memahami dan Menyelami Diri Anda Sebagai Lelaki...

Ruangan in bukan bertujuan untuk menghina mana-mana pihak, ataupun menyinggung perasaan kaum Adam, tetapi Sang Tapa sayang kepada anda semua di seluruh dunia untuk memahami erti diri dan harga diri serta fizikal , sifat, dan kerohanian sifat di mana tanpa disedari anda berada di dalam apa kategori pada pandangan masyarakat dan siapa anda dalam perspektif seorang lelaki.

Hari ini lelaki telah dikenal pasti tergolong kepada pelbagai jenis lelaki. Lelaki tulen, lelaki dua alam, lelaki 'twin sex', lelaki 'thrin sex', lelaki 'lesbian', lelaki 'gay, top & bottom'.
Dimanakah Anda?

Sang Tapa ingin mengajak anda kembali ke satu destinasi di mana anda mencapai satu kepuasan hidup sebagai seorang lelaki sempurna dalam segala hal termasuklah mencari kepuasan hidup dalam soal erti nikmat hidup di dunia bersama pasangan anda.
Adakah anda memiliki pasangan yang betul dan mencapai kepuasan maksima, dan duduk pada jalan yang betul?

Sang Tapa tak kisah siapa anda, yang penting anda peka, dan sentiasa mengikuti perkembangan sihat. Adakah anda ingin mengulas erti bagi setiap kategori lelaki. Apa itu lelaki 'lesbian', 'gay', bottom'?. ( Beli produk)

Wahai kaum adam, kenapa anda berpecah dari satu jenis jadi seribu. Satu pecah seribu, kenapa?
Adakah anda kekurangan testosterone? Atau disebabkan perkara-perkara lainyang memberi 'side effect' menjadikan anda seperti jenis yang disebutkan.

Kenapa Anda terjerumus ke arah songsang? Adakah anda yang berdosa? Ibu bapa anda? Guru sekolah Anda? Atau Perdana Menteri Anda?

Tolong jangan salahkan sesiapa. Mereka sangat mengharapkan anda sempurna, sesempurna bidadara di syurga. Andalah yang paling kacak, tampan,. Andalah lelaki idaman setiap wanita. Andalah lelaki harapan nusa dan bangsa.

Adakah anda ingin mengetahui apakah punca sebenar anda tergolong di dalam kategori di atas. Kesiannnn... Kenapa Anda tak sempurna ye? Sampai hati Anda mengecewakan insan bernama wanita. Dia adalah ibu anda sendiri yang menaruh harapan tinggi pada anak lelaki. Adakah anda membuat pengambilan astrogen berlebihan? Atau tanpa anda sedari, makanan yang mengandungi bahan tersebut menjadi kegemaran anda??

Ruangan ini bukanlah ruangan sains yang hebat, tetapi membawa anda untuk membuka mata, apakah punca sebenar bahan tersebut sehingga anda bukan lagi lelaki sejati.

Nak tahu puncanya?? Sila klik .......

Rujuk kepada post "Jenis-jenis Lelaki" Anda boleh memberi komen anda secara jujur dan terbuka untuk kebaikan yang dapat dikongsi bersama.

Sang Tapa amat gembira berkongsi pengalaman yang telah anda lalui.